Ukratko o grupi STRABAG

STRABAG SE je međunarodna tehnološka grupacija za građevinske usluge sa sjedištem u Europi, financijski snažna i vodeća u inovacijama. Naše usluge obuhvaćaju sva područja građevinske industrije i pokrivaju cijeli lanac vrijednosti u građevinarstvu. Preko naših specijaliziranih društava stvaramo dodanu vrijednost našim klijentima integriranjem najrazličitijih usluga i preuzimanjem odgovornosti za njih. Okupljamo ljude, materijale i strojeve na pravom mjestu u pravo vrijeme kako bismo ostvarili čak i najsloženije građevinske projekte - u roku, najkvalitetnije i po najpovoljnijoj cijeni.

− Radimo na više od 15 000 projekata godišnje
− Naši zaposlenici dolaze iz više od 100 različitih nacija
− Poslujemo u više od 80 zemalja
− Naš proizvodni učinak iznosi oko 14 milijardi EUR na više od 700 lokacija diljem svijeta

STRABAG Grupa nudi edukaciju koju interni i vanjski stručnjaci posebno osmišljavaju i kontinuirano razvijaju kako bi zadovoljila potrebe naših zaposlenika. Želimo da vještine i potencijal naših zaposlenika budu prepoznate i iskorištene što je bolje moguće. U tu svrhu koristimo sustavno upravljanje potencijalom kako bismo osigurali da naši zaposlenici posjeduju potrebne vještine i potencijal potrebne unutar tvrtke sada i u budućnosti. Cilj je procijeniti njihove vještine, potencijal i radni učinak te ih razviti kako bismo popunili definirana ključna mjesta iz vlastitih redova.
Iskoristite mogućnosti za razvoj karijere kao što su rad u inozemstvu ili interne promjene osoblja.

Mogućnosti zaposlenja

NAUKOVANJE

Posebno smo posvećeni osposobljavanju mladih u različitim zanimanjima unutar građevinske industrije. Bilo da je riječ o komercijalnom, tehničkom ili industrijskom osposobljavanju, stvaramo vrijedne rezultate praktičnim učenjem izravno na poslu, u kombinaciji s potrebnom količinom teorijskog znanja.

STUDENTSKE PRAKSE

Kada i gdje možete iskoristiti znanje koje ste stekli tijekom studija? Kao pripravnik u STRABAG Grupi, idealno u trajanju četiri do šest mjeseci, dolazite u kontakt s uzbudljivim projektima i postavljate temelje za svoju karijeru: mnogi od naših pripravnika danas su naši zaposlenici, kako na lokalnoj razini, tako i diljem svijeta.

TRAINEE PROGRAM

Nudimo programe obuke u tehničkim i komercijalnim područjima kako bismo što bolje pripremili diplomirane studente za zahtjeve njihovih budućih pozicija. Prosječan program traje 13 mjeseci i uključuje tromjesečni boravak u inozemstvu.

IZRAVNO ZAPOŠLJAVANJE

Već imate praktično iskustvo i želite li se profesionalno razvijati? Prijavite se izravno na oglašeno slobodno radno mjesto ili nam pošaljite otvorenu molbu. Olakšavamo izravno zapošljavanje kroz relevantne razvojne mjere kako bismo prenijeli znanje specifično za našu tvrtku i potrebno za željeni položaj. Naravno, iskusni kolege i rukovoditelji pomoći će vam u početku vašeg rada u našoj tvrtki.

ZAINTERESIRANI?

Onda iskoristite ovu priliku i prijavite se online! Na našoj mrežnoj stranici karijera.strabag.hr pronaći ćete veliki broj slobodnih radnih mjesta i dodatne informacije o našim lokacijama diljem svijeta.

www.strabag.hr