LAMA d.o.o. je sistem integrator koji uz isporuku računalne i mrežne opreme, pruža usluge instalacije lokalnih i mreža širokog dosega (WAN), usluge VoIP telefonije, instalacije i održavanje sistemskog softvera, instalacije aplikativnih rješenja, bilo svojih, bilo drugih tvrtki, i pomaže konzaltingom pri izboru rješenja koje je najpovoljnije za pojedinu tvrtku.

Već 30 godina LAMA d.o.o. uspješno pruža usluge sistem integracije uz isporuku računalne i mrežne opreme, instalacije lokalnih i mreža širokog dosega (WAN), usluge VoIP telefonije, instalacije i održavanje sistemskog softvera te aplikativnih rješenja. Nalazimo se u Splitu, ali imamo podružnicu u Zagrebu.

Razvijamo vlastite aplikacije i rješenja zasnovana na najmodernijim platformama i tehnologijama kao Web aplikacije za složene poslovne primjene, integrirane sa različitim sustavima.

Nama su najvažniji ljudi i tim te tražimo novog člana ili članicu tima koja će doprinijeti svojim znanjima i sposobnostima uspjehu tima i LAMA-e u cjelini.

Naše razvojne platforme su Angular, NodeJS, Javascript, Python, CSS, HTML, Microsoft SQL server, PostgreSQL, MongoDB,….

Pogledajte trenutno otvorene natječaje